Fibonacci Strategie

De Fibonacci reeks is bij het merendeel van de roulette spelers wel bekend. Wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van de Fibonacci strategie dien je als speler een inzet te plaatsen die steeds gelijk is aan de som van de twee voorgaande inzetten, althans wanneer er een verlies plaatsvindt. Wanneer er een speelronde wordt gewonnen dien je deze methode niet meer verder te hanteren. De Finbonacci strategie is een systeem die eigenlijk onder een zeer ruime doelgroep populair is en dat heeft alles te maken met het feit dat de strategie niet alleen vrij defensief is opgesteld (ondanks de relatief hoge inzetten), maar ook over een zeer degelijk potentieel beschikt. De kans dat je een reeks winnend kan afsluiten is namelijk zeer aanzienlijk. Ben jij met andere woorden eveneens op zoek naar een interessante roulette strategie waar je gebruik van kan maken? In dat geval is het zeker en vast de moeite waard om het Fibonacci systeem te ontdekken.

Hogere inzetten bij verliesbeurten

De Fibonacci strategie vertoont in principe zeer grote gelijkenissen met het Martingale systeem, althans in de basis toch. Bij beide systemen is het immers zo dat er bij een verlies een bepaalde compensatie plaats moet vinden. Deze compensatie wordt mogelijk gemaakt doordat de inzet bij iedere verliesbeurt groter wordt. Eveneens belangrijk om rekening mee te houden is dat er bij het Fibonacci systeem niet wordt teruggevallen op de oorspronkelijk geplaatste inzet. Dat is bij veel andere systemen wel het geval. Sluit je een speelronde als winnaar af, dan is het namelijk zo dat je gewoon één plaats in de reeks terug dient te nemen. Op deze manier blijft de inzet die je plaatst eigenlijk altijd vrij hoog en dat is een garantie voor een al even hoge winst wanneer de speelronde in kwestie winnend wordt afgesloten.

afb_3

Voor spelers die wel houden van een beetje risico, maar die toch het defensieve karakter niet helemaal over boord willen gooien is gebruikmaken van de Fibonacci strategie echter ongetwijfeld een aanrader! Let wel op, eenmaal je begint met deze strategie dien je er eigenlijk aan vol te blijven houden tot je daadwerkelijk een bepaalde winst kan realiseren. Stap je op een bepaald ogenblik van het systeem af en win je dan een speelronde, dan zal je de voorgaande verliezen namelijk niet in één keer goed kunnen maken.

Compensatie voor voorgaande verliezen

Door de manier van inzetten van het Fibonacci systeem te hanteren is het mogelijk om alle voorgaande verliezen in één keer niet alleen goed te maken, maar tevens een bepaalde winst te behalen. Om dit te kunnen realiseren dien je er als speler wel rekening mee te houden dat je al snel gebruik zal moeten maken van een relatief hoge inzet. Het is dus zeker niet interessant om deze strategie te gebruiken wanneer je slechts tien euro op je spelersrekening hebt staan. De kans dat je dan je tien euro in slechts enkele minuten spelen kwijt bent is zeer aanzienlijk. Heb je echter een groter bedrag beschikbaar en wil je enkele voorgaande verliesbeurten in één klap kunnen goedmaken? In dat geval is het beslist de moeite waard om er voor te kiezen om gebruik te maken van de Fibonacci strategie.

Is de Fibonacci strategie interessant of niet?

Er zijn heel veel voor- en nadelen die aangehaald kunnen worden voor wat de Fibonacci strategie betreft. In de basis is dit een strategie die beschikt over een zeer aantrekkelijk potentieel, maar in de praktijk is er ook een niet onaanzienlijk nadeel aan verbonden. De Fibonacci strategie is een systeem die dan ook voor de beginnende speler misschien iets moet onderdoen in vergelijking met bijvoorbeeld het Martingale systeem. De meer ervaren speler die weliswaar veel geld wil inzetten, maar toch een bepaalde defensieve houding wil hanteren zal hier meer voordeel uit kunnen halen. Net als bij de andere roulette systemen het geval is dien je er hoe dan ook rekening mee te houden dat ook dit systeem niet 100 procent sluitend is. Het kan dan ook zomaar voorkomen dat je gedurende een zeer lange periode je inzet moet verhogen vooraleer er daadwerkelijk een bepaalde winst op je spelersrekening kan worden uitbetaald. Heb je echter geduld en laat je, je niet snel gek maken door oplopende verliezen? In dat geval kan het zeker en vast interessant zijn om gebruik te maken van deze uitgekiende strategie.