Hoe kun je winnen bij Roulette

Roulette is één van de populairste kansspelen die er op de markt zijn terug te vinden. Iedere dag opnieuw proberen heel veel mensen verspreid over de wereld dan ook hun geluk te beproeven met dit uitdagende spelletje. Hoewel roulette erg leuk is om te spelen, is en blijft het een spel die je speelt om er een bepaalde winst uit te halen. Veel (nieuwe) spelers stellen zich dan ook de vraag hoe je er nu precies voor kan zorgen dat je winstpotentieel zo hoog mogelijk wordt gehouden. Er zijn op dit vlak verschillende tips waar je zowel als beginnende als meer ervaren speler rekening mee kan houden en wij zetten ze graag even allemaal voor jou op een rijtje.

Beperk het risico zoveel mogelijk

De eerste tip die we je kunnen geven is dat je er als speler altijd goed aan doet om het risico dat je loopt zoveel mogelijk te beperken. Dit lijkt een zeer voor de hand liggende tip, maar toch is het iets waar veel spelers nog steeds de mist in gaan. Roulette is een casinospel waarbij je, in tegenstelling tot bij bijvoorbeeld blackjack over een zeer groot aanbod aan inzetmogelijkheden beschikt. De zogenaamde inside bets (een weddenschap die wordt geplaatst rechtstreeks op een specifiek getal) vormen evenwel een zeer aanzienlijk risico. De kans dat je een dergelijke inzet kan verzilveren is namelijk ontzettend klein. Gelukkig beschik je als speler over een alternatief onder de vorm van de outside bets. Het betreft hier de inzetmogelijkheden rood/zwart, even/oneven en de twee getalreeksen. Door op één van deze inzetmogelijkheden een bedrag te plaatsen beschik je over bijna 50 procent winstkans. Dit klinkt uiteraard al een behoorlijk stuk aantrekkelijker!

Maak gebruik van een strategie

Veel ervaren spelers claimen te weten hoe je kan winnen bij roulette. Door de jaren heen hebben verschillende ervaren spelers en andere knappe koppen namelijk strategieën ontwikkeld die er voor zorgen dat het risico voor de speler kleiner wordt terwijl de winstkans stijgt. Uiteraard verwachten veel mensen nu waarschijnlijk dat we zomaar kunnen aangeven wat nu precies de beste roulette strategie op de markt is, maar dat is helaas niet mogelijk. Iedere speler zal namelijk een bepaalde manier van spelen hebben en zal bovendien over een specifiek budget beschikken. Dat geldt ongetwijfeld ook voor jou. De roulette strategie waar je uiteindelijk voor zal kiezen is gebaseerd op al deze verschillende factoren en is bijgevolg zeer subjectief. Wel kunnen we natuurlijk een hint over welke systemen interessant kunnen zijn en welke niet. het burenspel bij roulette Hoe kun je winnen bij roulette door gebruik te maken van een strategie? Zeer eenvoudig, namelijk door gebruik te maken van een systeem die je niet alleen begrijpt, maar waarvan ook je buikgevoel zegt dat ze interessant is. Het Martingale systeem is bijvoorbeeld een vaak beproefde strategie die je in principe altijd een zeker rendement zou moeten opleveren. Dit systeem laat je namelijk je inzet per verliesbeurt verdubbelen waardoor je bij winst meteen al je voorgaande verliezen goed kan maken. Andere roulette strategieën die een aanrader kunnen zijn, zijn met name het Fibonacci systeem, het La-Bouchere systeem en de Red Bet strategie. Deze strategieën genieten allemaal van een zeer aanzienlijke populariteit en zijn bovendien ook nog eens zeer eenvoudig toe te passen. Verder kun je wanneer je ziet dat het balletje steeds een beetje op dezelfde plek land, het burenspel proberen. Hierbij zet je in op een bepaald nummer inclusief de 2 nummers links en rechts ervan. Zo kun je dus snel een bepaald deel van eht wiel inzetten.

Ga af op je buikgevoel

Velen noemen het een vijfde zintuig, anderen vinden het maar onzin, maar het is een feit dat je buikgevoel je vaak heel wat informatie geeft die je in het bijzonder tijdens het gokken kan gebruiken. Wanneer je er voor kiest om Europees roulette te spelen kan je bijvoorbeeld je buikgevoel beantwoorden door in te zetten door middel van het burenspel. Het kan immers perfect voorkomen dat je voelt dat de kogel op een bepaald specifiek getal zal belanden, maar je toch graag ook wenst in te zetten op de getallen die er rond zijn gelegen. Op die manier zorg je er namelijk voor dat je slaagkans hoger wordt, al geldt dat uiteraard eveneens voor de inzet die je moet plaatsen. Hoe dan ook, wil je een antwoord krijgen op de vraag; “hoe kun je winnen bij roulette”? Dan is het beslist de moeite waard om rekening te houden met dat knagende of juist vrolijke en optimistische gevoel in je buik!